Værdifuld produktion kræver planlægning

Vi ved, med 12 års erfaring inden for produktion af merchandise, emballage og specielprodukter i Kina, at den rette planlægningsproces er essentiel. Vi vil derfor råde jer til, allerede nu, at skitsere alle årets kommende aktiviteter, så I ikke havner i en uventet og resursekrævende situation.

I står måske også med et ønske om at udvikle en ny serie af produkter, der skiller sig ud, eller gøre jeres produktion mere bæredygtig. I begge tilfælde har ENTRY løsninger på udvikling, design, kvalitet, pris og fleksibilitet, men planlægningen er meget væsentligt for, at det bliver en proces uden stress for jeres ansvarlige

Nedenfor kan du se årets største aktiviteter, som påvirker produktions- og/eller fragttider.

Vil du snakke med os om din næste produktion? 

Kinesisk Nytår

21. januar til 20. februar

Kinesisk Nytår er den vigtigste af de traditionelle kinesiske helligdage, hvor kineserne rejser hjem til deres fødebyer, for at fejre den traditionsrige højtid med deres nærmeste. Da afstanden er stor og rejsen hjem ofte er lang, er Kinesisk Nytår derfor også den længste ”ferie” i Kina, hvorfor fabrikkerne typisk er lukket ned i en måneds tid, hvilket sætter pres på produktionslinjerne op imod helligedagene. For at undgå unødigt ventetid for din produktion, er det derfor en god ide at planlægge rundt om Kinesisk Nytår. Det er en god ide at være i dialog med din leverandør, så I sikrer at der er kontrol over hele processen samt produktionsplanen. På den måde risikerer I ikke pludselig at komme bagerst i køen grundet dårlig planlægning. Med andre ord, kan I med fordel vælge en leverandør, der tager det fulde ansvar for produktion og tidsplan, så I slipper for at bruge tid og ressourcer på koordinering.

Påske

15. april til 21. april

Påske er ikke en højtid der fejres i Kina og har derfor ikke indflydelse på selve produktionen. Dog har vi erfaret, at både speditører samt varehuse der modtager varerne i Danmark, enten er underbemandet eller helt lukket i forbindelse med Påske. Det kan skabe udfordringer i forhold til eventuelle leveringsdeadlines til varehuset samt videredistribuering til jeres distributører eller slutkunder. Sørg derfor at vælge en leverandør, der kan varetage hele jeres supply chain, indtil varerne er leveret på jeres lager. Derved sikrer I, at både produktion og fragt af jeres varer bliver planlagt i forhold til jeres deadline.

May day

29. april til 1. maj

May holiday er for Kina, hvad arbejdernes internationale kampdag er for Danmark; En hyldest af den hårdtarbejdende befolkning. I Kina giver May Day typisk anledning til en masse familieaktiviteter, hvorfor fabrikkerne typisk lukker ned i 3 dage. Selvom det kun er for en kort stund, at fabrikkerne er lukket, er det stadig vigtigt at tage højde for May Day når du planlægger din kampagne. Det er derfor vigtigt at gøre dine deadlines helt klar overfor din leverandør, så I ikke risikerer at produktionen bliver forsinket i forbindelse med May Day, eller at afgangene ud af Kina er booket op – hvad enten du ønsker at sende med sø-, tog- eller luft fragt, da der typisk er ekstra travlt på afgangene op til Helligdage.

 

Guide til produktion i Kina

Guide til produktion i Kina Produktion i Kina virker fjernt for mange, og kan derfor synes svært, at udvikle en realistisk tidsplan. For...

Sommer

15. juni til 1. august

Vi har erfaret, at der ofte er tryk på både produktion og fragt op mod den danske sommer. Det skyldes dels, at der ofte er både festivaler, sportsbegivenheder og kampagner der skal afvikles både inden og under ferien, hvilket kræver at produktion og fragt er nøje planlagt inden denne peak season. Udover de kampagner der skal afvikles i forbindelsen med ferien, er det også vigtigt at gøre sig tanker omkring de projekter I ønsker at afvikle umiddelbart efter ferien. Vi oplever tit, at prøveproduktioner m.m. bliver forsinket i forbindelse med ferie, da der oftest er længere svartider og derved risikerer man, at godkendelse af golden-sample kan blive udskudt mere end højest nødvendigt. Det er derfor en god ide, at sørger for at den endelige prøve er godkendt inden ferie-sæsonen for alvor går i gang, så sikre I, at jeres produktion kører som planlagt, alt imens I kan nyde en velfortjent sommerferie.

 

Golden Week

1. oktober til 7. oktober

Golden Week er en forlængelse af den Kinesiske Nationaldag d. 1. oktober. Ugen begynder med en stor parade i Beijing, hvor det Kinesiske flag bliver hejst og der bliver skudt med fyrværkeri i massevis. I forbindelse med Golden Week, holder fabrikkerne lukket i en uge. Dette lægger, som ved Kinesisk Nytår, pres på både produktionslinjer samt fragt. Vi oplever endvidere, at der i forbindelse med Peak-seasons bliver ekstra omkostninger på fragten, grundet de pressede afgange. Det er derfor fordelagtigt at være i dialog med jeres leverandør omkring peak-seasons når I planlægger jeres produktion, så I ikke risikerer at produktionstiderne bliver længere end ventet, eller at I bliver pålagt unødige omkostninger grundet pressede fragt-afgange. 

Julen

1. december til 1. januar 

Julen er for mange danskere den vigtigste højtid, hvor det travle år når sin afslutning og det er tid til hygge og afslapning med familien. Vi oplever tit, at der i denne periode er ekstra travlt med at få de sidste julekampagner klar – hvad end det drejer sig om sæson emballage, kampagner eller de sidste julegaver. Midt i alt jule-stressen, er det derfor en fordel at vælge en leverandør der tager fuldt ansvar for både produktion samt håndtering af fragt og levering, så I slipper for at bruge unødig energi og ressourcer på jeres kampagne, og i stedet kan fokusere på det der virkelig tæller i Juletiden.

Vil du snakke med os om din næste produktion? 

Entry ApS
Borgergade 6, 5. sal
1300 København K
Danmark
Tlf: +45 6024 8980
Åbningstider: Mandag til fredag 8.00 – 17.00